Thursday, July 3, 2014

RAMADHAN HARI KE-4

 

Ramadhan ke-4
Sedikit mencabar dengan monthly report dan monthly payment
sistem yang slow macam siput
dengan berkat kesabaran berjaya menyelesaikan semua
Alhamdulillah
semalam berbuka dengan incik hubby
berbuka semalam hanya gado2 dan kuih muih sahaja incik hubby nasi ayam
beli di Bazar Ramadhan Jawi
cukup sekadar itu
mulanya nak masak tapi macam biasa la
incik hubby kata tak payah masak beli je
aku on ja la hihihihi.....
malam keletihan tidur awal sampai terlupa rendam bihun untuk masak sahur
penyudahnya hanya bersahur megi goreng bertelur moga incik hubby bertahan
aku tak pe ok ja......
ni je la kot entry ringkas untuk hari ini
Sekian.


3 comments:

  1. salam ramadhan emy. Jemput join GA saya :)

    http://sfaezah.blogspot.com/2014/07/giveaway-ole-ole-kota-singa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...
      done!!!!.....
      moga ada rezeki....

      Delete
  2. Assalamualaikum kak.. alhamdullilah. sheila pun kadang beli, kadang masak untuk berbuka. tengok masa gak. sebab balik kerja tetap 6ptg :(

    ReplyDelete