Wednesday, February 13, 2013

KEMBALI

Fuhhh..fuhhh....fuhhhh....
banyak habuk, bersawang-sawang 
hm azam tinggal azam konon nak update selalu
hampeh.....

bz la awal2 tahun standard la untuk kerani macam aku ni bz
tu la sape suh tanak belajae betui2 kan dah jadi kerani jer huhuhu
apa pun aku bersyukur kerana diberikan aku rezeki tetap
setiap bulan kompom ada duit takkan pernah miss
tp tu la manusia kan selalu alpa nak bersyukur taunya 
mengeluh ja (aku la tu hahaha)

sebenarnya banyak yg aku nak story dari kisah Qaisara
kisah en.hubby sampai la kisah kerja kerani aku nih
tp tu la masa tu asyik cemburu kat aku xnak bagi chance langsung
aku harap selepas ni entry aku adalah entry daily tanpa henti cewahhhhh

eh cuti CNY bercuti kat mana?
aku tak p mana pun balik umah mak aku n umah MIL
Isnin tu aku n adik2 plan plak nk p TRAP, Sungkai tp tak jadi
cz terlampau ramai umat manusia tempat dah la kecik
so kitaorang plan p tempat lain iaitu Kuala Woh
alar sungai jer, lagi pun Arissa tak pernah mandi sungai
punya syok la dia tp tu la aku sebenarnya ada rasa was2
yer la sungai ni open macam2 virus dok ada
yang paling aku takut kencing tikus la. 

Alhamdulillah semua okey.....
nanti aku citer kat entry lain untuk perkelahan kat Kuala Woh ni erk.....







 

2 comments:

  1. rara pon baru kembali ni.sebok nk update mcm mcm.ehehehe

    ReplyDelete