Wednesday, June 15, 2016

SALAM RAMADHAN 1437/2016

 

Salam Ramadhan semua...
Agak terlambat tapi nak wish jugak...
bz sgt pun sampai terabai blog ni
biasa "SUPER IBU" mmg macam ni
Alhamdulillah puasa kali ni anak aku yang sulung berjaya berpuasa
x macam tahun sebelum ni sehari pun x dapat
tahun ni x la penuh pun tapi still dapat berpuasa sehari penuh dan separuh hari
jadi la nak ibu xnak paksa sangat just nak kamu mencuba dan merasainya  
walaupun kadang-kadang ibu tercabar dengan perangai kamu bila kamu berpuasa
Allah nak menguji ibu, nak tengok tahap kesabaran ibu melalui kamu
Alhamdulillah...
Tahun ni aku agak excited nak raya x macam tahun sblm ni 
mungkin kerana tahun ni tahun rezeki aku dimurahkan
syukur sangat In Shaa Allah rezeki yg ada akan dikongsikan bersama
syukur...






NOTA KAKI: Semalam dah edar senarai cuti... huwaaa xdapat cuti sebelum raya lelama kerana kekangan kerja berikutan raya jatuh pada awal bulan...baru cecadang nak buat kuih raya berjemaah ngan mak n adik-adik buat sorang2 ler jawabnya....



3 comments:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete